Tuesday, June 21, 2011

Terima kasih ABAH!

Curhat by I E Z S M Y at 6/21/2011 09:19:00 PM
.

rasanya belum lambat lagi kot nak wish..














SELAMAT HARI BAPA



DAN




SELAMAT HARI JADI














untuk abah.. adik sayang abah sangat2!!















aku belikan plak (plaque) untuk hari bapa, dan kek chocolate cheese dari secret recipe, kesukaan beliau. kami mempunyai minat yang sama, COKLAT dan KARTUN. apa2 aja yang namanya coklat dan kartun. kami makan dan tengok je. hehe.

beliau boleh habiskan satu coklat cadbury yang paling besar dalam masa satu hari, sambil tengok tv. hebat kan? aku pun tak boleh buat macam tu. satu bar besar tu, aku habiskan 3,4 hari la jugak. beliau juga tak pernah miss Upin dan Ipin yang tiap2 petang kat tv9 tu. gigih ok setiap 5.30 mesti bukak tv tengok.



minat beliau yang dua tu memang betul2 turun kat aku. that's why I love him so muchos!




ok bai!




sejak dua menjak ni, update entry takde gambo. malas nak tepek lah. haha. lagipun nak suruh otak korang bergerak, gunakan imaginasi. tapi jangan imagin yang melampau2 pulak. grrr!



2 curhat:

Lina on Tuesday, June 21, 2011 10:47:00 PM said...

coklat!!! me too...menurun jugak lar kot haha...so hadiah utk abah lg 2 minggu lar insyaAllah...beli coklat byk2 utk abah sampai tak larat nak makan nanti haha

I E Z S M Y on Wednesday, June 22, 2011 12:23:00 AM said...

haha.tu ah.habit turun temurun. ha bli byk2, org blh tmpang skali.haha.

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting