Monday, June 13, 2011

Rezeki.......

Curhat by I E Z S M Y at 6/13/2011 09:44:00 AM
.


Rezeki ada di mana2. aku ingat bila dah kerja, aku dah tak dapat interview lagi dah. tapi tadi, satu syarikat Oil and Gas ni telefon, panggil untuk interview jawatan HR Assistant. ohhh Oil n Gas + HR Assistant = masyuukk jugak tu.. =D

jadi, aku setuju untuk di interview, aku pergi je cuba nasib, kalau dapat, alhamdulillah, kalau tak dapat, tak apa. lagi pun aku dah ada pengalaman HR selama 2 tahun. I guess untuk jawatan assistant, pengalaman banyak tu, dah cukup kot.

well, just wait and see. tak mau mengharap, let it naturally happen. =)



bai!




2 curhat:

aishah on Tuesday, June 14, 2011 1:44:00 AM said...

semoga dipermudahkan urusan kamu dear...:)

I E Z S M Y on Tuesday, June 14, 2011 10:10:00 AM said...

thank you dear.. =)

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting