Sunday, June 12, 2011

T I R E D ! ! !

Curhat by I E Z S M Y at 6/12/2011 12:14:00 AM


.

sabtu, 11 Jun 2011 adalah hari yang memenatkan. MEMENATKAN!

pagi, kerja. balik kerja, siap2 mahu keluar dengan girlfriend. ikut dia pergi survey barang2.
pukul 2 keluar, jalan2 sana sini, masuk kedai itu ini. then nak meet up with my other girlfriends, tapi tak jadi, ada komitmen lain. it's ok darling. dah pukul 6, konon nak pegi makan mi kari, my girlfriend suggest, dekat dengan tempat kerja lama aku, tapi tersorok, memang aku tak nampak lah. kalau tak, sokmo pegi makan situ je dulu. hehe. unfortunately.........................


















it's closed!
















wehh hampa gilaa. lohhh aku tak pernah makan situ lagi nak hampa2 bagai. entah apa2. haha. so, kami pergi ke Taman Gelora, makan mi kari situ. ok lah, sebab dua2 dah lapo tahap rimau + kaki ketar. haha.

dalam masa tu, si dia mesej aku, "jom boling!" hoh? kaki ni lenguh lagi kesan boling semalam. ni nak main lagi? dia ni kaki besi ke hape? tu semua ngomelan dalam hati je. hehe. aku balas, "baik lah." orang dah ketagih kan, setiap masa nak main boling. kalau boleh lane boling tu di bawak balik, aku rasa memang dia hangkut bawak balik rumah. haih saboo je lah.

jadi, lepas Maghrib, girlfriend aku balik rumah dan aku pegi jumpa boyfriend pulak. ahaha. curang sepantas kilat betul. hehe. tapi aku tak rasa bersalah pun. cane tu? =D

ber-boling 2 game. lontaran semakin bagus, dah kurang ke longkang macam dulu. yey! excited pulok. haha. habis game pukul 9, si dia konon nak tengok wayang, cite KL Gangster tuh. tapi, bila tengok schedule, ada pukul 9.20 pm, tapi kami sampai sana pukul 9.30 pm. dah tak sempat dahhh.. nak tengok pukul 10 kang balik lambat pulak. so tak jadi, esok aja lah. kami turun ke Parkson, sebab si dia nak carik sweater. dapat la BUM se. si dia tanya nak tak? aku jawab, tamau, nanti tak pakai. aku kurang sikit sweater2 nih. bukan dok kat London pun kena pakai sentiasa. Malaysia weh. summer sentiasa. haha.

tetiba macam nak makan McD, nak drive thru kat Telok Chempedak. bila dah sampai, pehhh queue tak nak panjang lagi la kan. berderet kereta, faktor2 kederetan kereta adalah: malam minggu kat TC memang full, orang dok melepak, dan juga orang nak makan McD. bencik! makan kat rumah tak boleh ke? last2 pusing balik, balik rumah je. sebek aku tau. eeee!

esok nak balas dendam makan KFC. huh! esok jugak, teman si dia tengok KL Gangster. esok jugak lagi, teringin nak makan tart telur kat ECM + donut Big Apple. tapi terbayang BluecheeseBoy kat Roti Boy. eh sedap pulak dah. FOOD LOVES ME OK! =D



ok dah mengomel panjang. maaf tadok gambo. sila gunakan imaginasi anda ye. haha.


bai!


0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting