Monday, December 7, 2009

*The events.....

Curhat by I E Z S M Y at 12/07/2009 08:48:00 PM 1 curhat Links to this post
* Yesterday....

"Kejohanan Boling Tertutup KSH"

Hmm..dlm memo suruh dtg dlm pukul 9..tp Megamall pon xbukak lg apetah lg tmpat boling tuh..ish..ish..nasib baik parking kat dlm mega tu, so blh la masok ke dlm tp kene melepak kat luar boling plk...ajk pon xnmpak muke lg..cehhh..dah la kelaparan..tpakse tggu smpai pkul 10...

Area2 pukul 10..peserta2 dh ramai sampai..tp boling still xopen the door lg, so lepak lagi kat kdai makan sblah boling tu..

Setelah boring melepak...akhirnye dpt jgk masok..

Sesi ambik kasot..diorg bagi aku kasot yg mcm nk rabak dh...ish..ish..


Sesi training 5 minit..semua dok baling bola suke hati..huhu...

And...the competition begin...lbh kuang 10 lbh jgk la mulenye...

Align Center*the winning team..

The hadiah-hadiah...


Sesi penyampaian hadiah pade yg menang...yg menang je dpt hadiah..yg xmenang ni at least bg la saguhati..pnt mereka2 ni campak bola tu smpai lenguh2 tgn n kaki..jz dapat tgk org yg dapat hadiah..heh..huhu..



*mase ni xtau lg dapat hadiah utk title tu..sbb tu muke happy je..haha..

The end of our bowling tournament...lepas tu, semue gi serbu pc fair plk..hihihi....



Saturday, December 5, 2009

*Im innocent..please stop this...

Curhat by I E Z S M Y at 12/05/2009 10:14:00 PM 0 curhat Links to this post
Selalu Mengalah - Seventeen

Jelaskan Padaku Isi Hatimu

Seberapa Besar Kau Yakin Padaku
Untuk Tetap Bisa Bertahan Denganku
Menjaga Cinta Ini

Pertengkaran Yang Terjadi
Seperti Semua Salahku
Mengapa Selalu Aku Yang Mengalah
Tak Pernahkah Kau Berfikir
Sedikit Tentang Hatiku
Mengapa Ku Yang Harus Selalu Mengalah
Pantaskah Hatiku Masih Bisa Bersamamu

Jelaskan Padaku Isi Hatimu
Seberapa Besar Kau Yakin Padaku
Untuk Tetap Bisa Bertahan Denganku
Menjaga Cinta Ini

Mengapa Selalu Aku Yang Mengalah
Tak Pernahkah Kau Berfikir
Sedikit Tentang Hatiku
Mengapa Ku Yang Harus Selalu Mengalah
Pantaskah Hatiku Masih Bisa Bersamamu

*I hate this song..but it tells about me..so long and complicated to explain..only this song for replacement...

**Tomorrow is the bowling tournament..and i have no mood to throw the stupid ball...

Friday, December 4, 2009

*At bored workplace + smelly odour..eeyyewww..

Curhat by I E Z S M Y at 12/04/2009 01:16:00 PM 0 curhat Links to this post
Back again at the bored place..(pdhal tmpat aku mkn gaji..huhu) Arini my bos dh balik dari confinement selama 2 bulan..alamak..mcm xbest je, sbb keje akan di monitor..sblom ni aku suke hati je buat keje..haha...

*2 days to go for the bowling tournament..(menyampah)

Wednesday, December 2, 2009

*The holiday while working..

Curhat by I E Z S M Y at 12/02/2009 09:24:00 PM 0 curhat Links to this post
Confuse x title kat atas tu?hihi..but that's the truth yg jadi kat ofis tadi..huhu..
As usual, wake up in the morning, brush the teeth, take a shower and bla..bla..went to the office..bla..bla..sit at my work desk..open the pc..tak sampai 10 minit, blackoutt...pastu elok blk..then on blk pc..tp blackout blk..on blk..blackout blk..agak2 dlm lbh 5kali la jd mcmtu kn..so kami2 ni pon boring asik nk on pc je..then biar je lah org2 maintenance bkejar sane sini carik punce jadi blackout tu..haha..tp kesian pon ade jgk kat diorg..huhu..but excuse meee..this is your job scope ok mr maintenance..
*The daily morning drink..

Iklan jap kat atas..hehe..So pade waktu ni aku dgn kak saba(staff HR, dept aku la tu..)bkemas kat tmpat sndri..kemaskn wayar pc yg bselirat kat bwh meje..huhu..sedeh btol..terase mcm pkeje wiring pon ade..haha..tp bile lg nk bkemas, kalau xblackout mcmni, mmg seme melekat kat atas kerusi hdp pc smpai pkul 5..smpai mate pedih merah mcm org br bgn tdo..begitu la kami..haha..
Lbh kurang pkul 4.30 baru la ok spenuhnye..dh xblackout dh..tu pon ade jgk bahagian ofis lain yg still blackout lg..so ms tu la tkocoh2 kelam kabut nk buat n print monthly report..print je, aku ttp blk pkul 5, report tu esok2 blh buat lagi..haha..pemalas btol..tp arini mmg trase mcm keje gaji bute je..xbuat keje lgsg..nk buat mcmane..not my fault..uuu..hihi..

*The weather still crying now..........


Tuesday, December 1, 2009

*Leave me alone..for a while..

Curhat by I E Z S M Y at 12/01/2009 10:34:00 PM 2 curhat Links to this post
I'm not in the good mood now...
 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting