Monday, December 7, 2009

*The events.....

Curhat by I E Z S M Y at 12/07/2009 08:48:00 PM
* Yesterday....

"Kejohanan Boling Tertutup KSH"

Hmm..dlm memo suruh dtg dlm pukul 9..tp Megamall pon xbukak lg apetah lg tmpat boling tuh..ish..ish..nasib baik parking kat dlm mega tu, so blh la masok ke dlm tp kene melepak kat luar boling plk...ajk pon xnmpak muke lg..cehhh..dah la kelaparan..tpakse tggu smpai pkul 10...

Area2 pukul 10..peserta2 dh ramai sampai..tp boling still xopen the door lg, so lepak lagi kat kdai makan sblah boling tu..

Setelah boring melepak...akhirnye dpt jgk masok..

Sesi ambik kasot..diorg bagi aku kasot yg mcm nk rabak dh...ish..ish..


Sesi training 5 minit..semua dok baling bola suke hati..huhu...

And...the competition begin...lbh kuang 10 lbh jgk la mulenye...

Align Center*the winning team..

The hadiah-hadiah...


Sesi penyampaian hadiah pade yg menang...yg menang je dpt hadiah..yg xmenang ni at least bg la saguhati..pnt mereka2 ni campak bola tu smpai lenguh2 tgn n kaki..jz dapat tgk org yg dapat hadiah..heh..huhu..



*mase ni xtau lg dapat hadiah utk title tu..sbb tu muke happy je..haha..

The end of our bowling tournament...lepas tu, semue gi serbu pc fair plk..hihihi....



1 curhat:

Nurulhuda|Adlie on Tuesday, December 08, 2009 8:18:00 PM said...

ngak nmpk deh muka lo.. hehe, eh sapa yg buh caption tu.. kelako!!

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting