Saturday, December 31, 2011

friday and foods and goodbye friend!

Curhat by I E Z S M Y at 12/31/2011 02:04:00 AM 0 curhat Links to this post
Good Friday. ehe. sebab masa rehat lama. 2 jam tu. kau ada? haha. disebab kan lama, kami gadis2 ni pergi lah ke ECM. off to Pizza Hut. dua kali aku makan pizza minggu ni. aaa bukan selalu kan. hehe.





habis waktu lunch dengan pizza. berjaya menambah lemak dan kolestrol dan garam dan protein dan lemak tepu dan bla blaaa lalaaaa..





petangnya pulak. keluar dari bilik.. tiba-tiba officemate berkumpul ramai2 kat depan. eh? ada apa? rupanya.......

ada kek-keropok-pisang goreng-bunga meja. bunga tu pun nak enterprem sekali.


sangat mendamaikan hati apabila melihat makanan. ayat nak sastera kan. geli.




Selamat Pengantin Baruuuu...











eh eh cop! Happy birthdayyyy huehue. Birthday boy yang dah masuk 3 series. eh terbagitau. Birthday girl yang belum 3 series. tapi akan transfer ke branch JB tahun depan. T_____T dengan sapa aku nak buat bengong gila2 lagi? uhuu.. babai Ain. jumpa lagi. nanti kalau aku gi JB aku calling2 kau yek. bagi nombor telefon sekarang. lupa nak mintak aritu. huehue.








ok bai!




last Friday of 2011 T____T



Wednesday, December 28, 2011

Barli vs Horlick

Curhat by I E Z S M Y at 12/28/2011 10:06:00 AM 0 curhat Links to this post
Di sebuah restoran yang gred kebersihan B-. ada ke? =D


normal la kan kat kedai makan bising. orang bercakap pung pang pung pang taknak kalah kuatnya. beberapa minit kemudian, datanglah seorang yang namanya Waiter atau nama kurang glamernya Penunggu. Wait = tunggu maka Waiter = penunggu. yedak? kehkeh. *melalut.


waiter datang siap bawak pen dan kertas. kalau waiter yang jenis otak komputer, tak bawak apa2 pun. semua save dalam kapla punya. bagus betul.


"minum?" waiter tanya.

"milo o suam." si dia kata.

"aaaaa HORLICK suam." aku biasa lah pikir nak minum apa pun dah bertahun. sebab tu ada aaaaa..

"makan?" waiter tanya lagi.

"tak apa minum je.." si dia kata. biasalah nama pun minum petang kan.. minum air je lah...




lebih kurang 10 minit kemudian.




waiter datang bawak 2 gelas air. dia letakkan Milo o suam atas meja. kemudian dia pun letakkan satu lagi gelas. masa tu mata aku hala ke tv, Spongebob Squarepants kot mestilah tengok. bila aku pandang ke gelas aku.... ok ada konflik di situ. zaman bila aku order BARLI suam??????


aku pandang si dia.. "order BARLI ke?" si dia tanya. "tak lahhhh.. HORLICK lah!" nada suara nak nangis. ok tipu. cengeng betul sampai nak nangis. haish. nada suara kegeraman. si dia pun panggil waiter.. "tadi order Horlick suam bukan Barli.." dan waiter pun angguk2 tanda paham. angguk je? hmm lantak lah. tak lama kemudian, dapat lah HORLICK suam nya... haishh..


sampai sekarang aku tak tau apa dan kat mana persamaan HORLICK dan BARLI. dah banyak kali jadi cenggini. aku tau la suara aku ayu ala2 Izzah tapi dah di kuatkan dengan suara si dia takkan tak dengo lagi kottt.. ke LICK ngan LI tu ala2 sama? eh entah lah..



penceritaan aku gaya karangan berdialog pulak. ke cerpenpen? cerita pendek pendek. ok dah melalut.





ok bai!





kerja banyak gilos. mengulor baca blog time bos takde. kehkeh.



Monday, December 26, 2011

Ho Ho Ho Holidays!

Curhat by I E Z S M Y at 12/26/2011 11:43:00 PM 0 curhat Links to this post
The Zenith



Bowling



Pizza Hut






paperdoll. a childhood memory.



how's you weekend?






bai!




Friday, December 23, 2011

Tiba-tiba..!

Curhat by I E Z S M Y at 12/23/2011 11:33:00 PM 0 curhat Links to this post
"hush tepi lah aku nak lalu ni..!
pegi carik bilik la oiii semak betol!!"




gambar sumber









kehkeh bai!



Thursday, December 22, 2011

baru tau ke? kesian.

Curhat by I E Z S M Y at 12/22/2011 11:12:00 AM 0 curhat Links to this post
cam duit saidina kan? ke jutaria? takpon monopoly.. colorful gitu. tambah duit kertas rm20 kale kuning. ke oren? eh kau ni kenapa ke ke je..



bila boleh dapat? tak sabar nak guna. excited pulaks. *sarcastic



tahun depan semua baru, duit baru, ic baru, status aku pun baru. haha nak jugak..










ok bai!



semput lah.



Wednesday, December 21, 2011

bestnya lah kan..

Curhat by I E Z S M Y at 12/21/2011 01:09:00 PM 0 curhat Links to this post
hujan



+



haa kaww banyak bantal..




=



best nyaaaaaaaaaaa.....


bos nak balik boleh?



takpe lah. tak payah buat muka comel memang dah tau tak boleh. saja jeee.. hehe. jadah hape balik semata nak tidur sebab hujan...




















dan terakhir sekali...














kesian katil tak ada.









ok bai! entry melalut sebab jiwakacau. huh.






Tuesday, December 20, 2011

I'm Sexy and I know it.

Curhat by I E Z S M Y at 12/20/2011 04:44:00 PM 0 curhat Links to this post
extremely hairfall + lose weight after work. @$@%$&!!!!


yes it is.


come to papa bebeh...arrrrr..


I know I am cute. so whatz?


AAARRRGGGHHHH!!! U'RE UGLYYYY!!!


ouhh.. just shatap will yaa? jelez much?


I'm sexy and I know it. aarrr...
















huwahuwahuwaa!






bai!





Monday, December 19, 2011

The Weekend Celebration.

Curhat by I E Z S M Y at 12/19/2011 01:35:00 PM 6 curhat Links to this post
18 December 2011.


on the way, in the car.

nah huda, pudding saye separuh masak. sila cuba lagi. haha.


arrived at the Noodle Station, East Coast Mall, Kuantan


with the view of Zenith Hotel


birthday boy playing with his birds. eh cop.. Angry Birds.


and here comes the food....


left is his: Vanilla Shake & right is mine: Hot Chocolate


appetizer : Fish N Chip Junior


his dish, forgot the menu's name =)


mine, again forgot the menu's name. sorryyy!! but not 'Nasi Goreng Cina'


eating and playing (-_-')


white vanilla shake + delicious


playing again..


white vanilla shake + so white love it *melalut


and lastly, still playing.

















fine! its his birthday. (-,-)






ok bai!





stress. stress. stress. cigarettes please. hehe.




 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting