Saturday, December 31, 2011

friday and foods and goodbye friend!

Curhat by I E Z S M Y at 12/31/2011 02:04:00 AM
Good Friday. ehe. sebab masa rehat lama. 2 jam tu. kau ada? haha. disebab kan lama, kami gadis2 ni pergi lah ke ECM. off to Pizza Hut. dua kali aku makan pizza minggu ni. aaa bukan selalu kan. hehe.





habis waktu lunch dengan pizza. berjaya menambah lemak dan kolestrol dan garam dan protein dan lemak tepu dan bla blaaa lalaaaa..





petangnya pulak. keluar dari bilik.. tiba-tiba officemate berkumpul ramai2 kat depan. eh? ada apa? rupanya.......

ada kek-keropok-pisang goreng-bunga meja. bunga tu pun nak enterprem sekali.


sangat mendamaikan hati apabila melihat makanan. ayat nak sastera kan. geli.




Selamat Pengantin Baruuuu...











eh eh cop! Happy birthdayyyy huehue. Birthday boy yang dah masuk 3 series. eh terbagitau. Birthday girl yang belum 3 series. tapi akan transfer ke branch JB tahun depan. T_____T dengan sapa aku nak buat bengong gila2 lagi? uhuu.. babai Ain. jumpa lagi. nanti kalau aku gi JB aku calling2 kau yek. bagi nombor telefon sekarang. lupa nak mintak aritu. huehue.








ok bai!




last Friday of 2011 T____T



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting