Friday, December 2, 2011

KL with Love

Curhat by I E Z S M Y at 12/02/2011 10:05:00 AM
Saturday 26 November 2011.

I went to KL. with loveee.. kehkeh. home sweet home in Huda's house. almost a year we didnt met. she's a bit 'different'. a bit yeh? haha. arrived almost 8 in the night. Milo tak mesra alam! tetiba haha! chit chating for awhile dah lama tak jumpa kan. take a shower, makan, tengok tb, masterchef. poyo jek. hehe. thought nak mandi swimming pool near her house, tapi air keruh cam ada seratus orang dah mandi dalam tuu.. eeeyuck! so we went to my brother house. berjiran, jadi singgah la kejap rumah orang pukul 10 malam. tak senonoh kan. haha. balik rumah dah pukul 11 malam. thought yang 2 orang lelaki tu (si dia & adlie) dah tidur, rupanya belum. sorang tengok tv, sorang godek hp.

tak lama tu dua2 mintak diri dah ngantuk. so tinggal kami yang conquer the living hall. tengok paranormal activity 2. tapi ending tak dapat tengok due to huda's magic hand terberhentikan cerita tu. when it fixed keluar credits je. muka blur. sambung tengok cite lain tapi masing2 dah mata garfield. so the night is end. zzzzz

****************************************

Sunday 27 November 2011. SELAMAT TAHUN BARU HIJRAH.



sunday morning we off to Kampung Baru to take my kaklong. breakfast jap kat area rumah dia.


western gitew.

huda's. order lain bagi lain.


meal the other 2 persons tak ada gambar. hehe.

*********************************************

then off to Pasar Chowkit, amik barang kawen yang dah tempah.


papa yokies.


vendor souvenir aku ada masuk dalam Majalah Pesona Pengantin, FM Creation. barang boleh tahan murah dan uptodate. kakak aku sebelum ni kawen pun barang beli kat sini. boleh pulak dia promote bunga telur pesen baru kat aku padahal bunga telur aku dah siap packing tunggu nak masuk kereta jek. ek eleh.

****************************************

then ke Jalan TAR.

si kurus at Sayang You, Semua House.

ada gambar lain tapi pada huda. huu. it's ok. sebab memang tak semua tempat amik gambar, orang pack tak larat aku nak snap2 gambar lah. dengan barang belian yang berplastik2 lagi. huu..

went to New Malliga the 'famous place' tu. beli air bunga mawar dan inai. huda saya amik gambar awak terima kasehh! haha.



then pegi makan, dah kelaparan.

************************************

after that ke SOGO! pack. cam semut. its the YES kan, memang berhimpit2 lah. si dia beli tshirt polo. and me grab this shoes for wedding.


keluar sogo hujan lebat. yeahh basah seluar. atas tak sangat sebab berpayung. hantar kaklong balik. dan kami pun balik rumah huda. thought nak balik kuantan terus, means mandi2 segarkan badan jap dan balik. tapi si dia ngantuk aku suruh dia take a short nap sebab kena drive balik. dinner dulu.


domino's for dinner.
domino ada polisi baru, every late pizza dapat bb free. haha! (bb sape tuu??)


kami gerak balik pukul 8 malam. sobs sobs bai huda. jumpa lagi bulan 2 nanti sobs sobs.

***********************

home sweet home pukul 11 lebih. kepenatan. huhu. baring2 terus tertidur tak basoh kaki nasib tak nightmare. haha.


stuffs that I need to work on. almost thousand. huuu..





ok bai!








no orange footnote. eh ada ni. haha.



1 curhat:

Lina on Monday, December 05, 2011 1:45:00 PM said...

xper brg2 tu nanti kita kerjakan sesama haha

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting