Sunday, December 11, 2011

11.12.11

Curhat by I E Z S M Y at 12/11/2011 10:05:00 PM
my lovely BFF is halfly taken!! congrats babe! kau kena kawin lepas aku tahuuu..

ok recap.. harini memang kehujanan. dari semalam lagi sebenarnya. but this is her happy day, kena la pegi. pukul 930 pagi aku dah sampai dengan sorang lagi kawan. sampai2 dia tengah mekap. this is like a reunion jugak la for us. the tukang mekap is also one of the BFF, dia yang mekap aku masa bertunang haritu. menggunakan kepakaran yang boleh dipercayai tu bagus kan. hehe.

like always chit chatting macam hape. sebab tukang mekap ni jauh di perantauan, ecehh.. she's married ok. dan jarang jumpa dia, so tahap kebisingan tu tak boleh di kawal. haha.

rombongan lelaki sampai lebih kurang pukul 11. dia ni dah gelabah tak senang duduk. kami2 ni relaks je sebab dah berpengalaman. haha. banyak kali dah suruh dia duduk diam tenangkan diri, taknak. so kami ber-camwhore sementara nak tunggu sapa2 naik atas dan panggil dia turun untuk sarung cincin.

maaf gambar tak banyak sebab aku pun ikut dia turun sekali lepastu duduk tepi dia gara2 baju kale lebih kurang sama. cehh..


she's a someone's fiance now.


the simple dais.
ok itu one of the BFF jugak. baby tu bukan anak dia harap maklum.


the babies!!!
this babies is taking the attention more than the 'fiances' couple. haha.


when the same age friends is already have their own baby, that means we're getting older sobs sobs.

miss you all so muchos! bulan 2 jumpa lagi hokey!




ok bai!






dah makin dekat. semput rasa.





0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting