Friday, December 9, 2011

bercinta.

Curhat by I E Z S M Y at 12/09/2011 11:07:00 PM



bercinta dengan gunting.

tiap2 malam InsyaAllah akan hadap benda ni. hadap benda ni tiap2 malam InsyaAllah. akan hadap benda ni InsyaAllah tiap2 malam. ok dah cukup. nasib baik bentuk bulat bukan bergerigi atau berbunga tepinya. kalau tak lagi bercinta aku nak gunting gigi2 dia tu. boleh juling mata aku nanti. huh tak kwaseee aku..

tu gunting kain sebenonya. disebabkan tajam maka aku buat gunting kertas. sementara nak beli gunting lain. ke amik kat ofis, free je. haha.

ni baru suku. ada lagi beratus belum print. sabar je la yek.. beginilah kalau semua nak diy kan. padan muka kbai.

yang dalam beg TM berjuntai keluar tu riben. dah siap potong mengikut kepanjangan yang dikehendaki. penuh sebeg tu. sebab tu terjuntai keluar.

hmm geli pulak guna perkataan berjuntai tu. macam batang berjuntai. ehh? lucah kew? lalalaaa~~



ok dah setel sikit. esok sambung bercinta lagi..







entah tak tau nak taip apa kat sini.





2 curhat:

Lina on Monday, December 12, 2011 11:07:00 AM said...

apa tu nak letak kat bungkusan gift ke nanti

I E Z S M Y on Monday, December 12, 2011 6:24:00 PM said...

ade lahh..hehe

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting