Thursday, June 30, 2011

Back to the normal working daysss......

Curhat by I E Z S M Y at 6/30/2011 10:23:00 AM
.

blog dah jarang update...















sebab....















balik kerja, mandi, makan, baring, terus............ tertidur... zzzzzzzz















walaupun niat cuma nak rehatkan mata lepas 8 jam bekerja, tapi akhirnya tertewas juga.....













haish... maka itu lah sebab blog dah jarang di update.. tambah lagi, takde idea, tak tau nak mengomel apa. sebab kehidupan dah jadi macam dulu... balik kerja 5.30pm, kalau tak ke mana2 sebelum pukul 6 dah sampai rumah... tapi kalau menyinggah ke mana2 pukul 8 baru sampai rumah. kadang2 aktiviti menyinggah ni saje je.. dalam ofis punya lah lemau macam hape, dalam kepala pikir tilam empuk bantal lembut ohhh bestnyeee.. tapi keluar dari ofis, terus segar, terus pikir nak gi ECM.. ape ke hal entah.. (-_-') lepas ni, aku kena bertegas pada diri sendiri..



ok bai!




entry merepek update dari ofis time lunch hour. mata stim macam garfield. arrggghhh!!






2 curhat:

aIDA sULAIMAN on Friday, July 01, 2011 3:44:00 PM said...

testing.. testing... dapat tak???

I E Z S M Y on Friday, July 01, 2011 5:09:00 PM said...

dapat2..hehe..blh komen dh tuu...hihi

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting