Friday, September 3, 2010

The Legend Resort, Cherating

Curhat by I E Z S M Y at 9/03/2010 10:37:00 PM



credit to google image

MARI BERCUTI YAWWW..!!!!

ok tiba2 bulan puasa ajak gi bercuti pulak..apa ke hal yop?haha

entry kali ni tentang the famous beach atKuantan, Pahang...CHERATING..dan di sana terdapat satu resort yang di panggil The Legend Resort Cherating..tekan sini untuk lebih info..kenapa tiba2 post tentang resort ni?sebab.........

suka hati aku lahhh!!=D huh boleh ke macam tu..

ok dah cukup meroyan!please fokus pada entry anda please.....

ok haritu, oh dah lama dah ni, agak2 awal tahun hari tu, saya terjumpa kawan baik lama dari sekolah rendah..rindu..T__T dulu kami memang sangat baikbaik, siap tidur rumah dia, pegi rumah dia main pondok2, mak2, bapak2, kawin2 haha..sekolah rendah ok..masatu darjah 6, sangat hingusan dan era mainan patung kertas masih wujud lagi..ingat mainan patung kertas tak, yang ada macam2 baju cantik boleh tukar2 tu?kalau yang lahir area tahun 80an tu mesti pernah main patung ni..ok nanti saya buat satu entry pasal mainan ni..kite sambung semula =)

bila terjumpa of course macam terkujat, oh!nasib tak jerit, jumpa kat shopping mall kot..huhu..saya panggil dia mizah, borak2 dan dia kata tengah kerja kat resort ni..saya pun ok..tak banyak tanya..terus pergi..beberapa bulan lepas, tengah jalan2 kat fb, terjumpa mizah punya, terus add..dan baru2 ni, dia ada offer berbuka di legend resort..mungkin special price..huhu..harga buffet is about myr49 something..ok la kot, tak mahal sangat n the menu is different for everyday..hmm not bad to try..it ends on this monday, so we decided to go this sunday..harap2 dapat special sikit for last day..haha..=D

nanti saya update gambar makanan ok..heeee...suka makan!tapi harap2 makanan sedap..(^_^)


notasajatambah: rasa macam tak sabar pulak....




0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting