Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya

Curhat by I E Z S M Y at 9/08/2010 11:49:00 AM
this simple wishes ni i baru buat tadi...dah ada gambar, so edit2 tambah text n buat sikit old version. nice. hehe puji diri sendiri pulak..

iezsmy adalah saya...aliffarhan adalah si dia. ok tamat sesi pengenalan.

i dah tag kawan2 dalam facebuk, ok dah dapat sorang satu kan..ok bagus..sila wish saya =D mana yang tak dapat tu sori, bukan tak nak tag, tapi tau kan limit just 50 aje..so dah cukup dah..facebuk tu marah saya nak tag banyak2 lagi..haha


notasajatambah: mud raya macam ada tak ada je....=/



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting