Thursday, September 9, 2010

Belog saya pakai baju baru

Curhat by I E Z S M Y at 9/09/2010 03:24:00 PM
tengok, belog saya dulu yang beraya, dah tukar baju baru..ceh..lawan tokey nampak. haha =D tuan dia baru nak beraya esok.

still in boring mood. tau la kan, kat ofis orang dah makin kurang, ada yang ambik cuti half day, so petang2 gini sunyi aje. ah lantak lah. tadi lunch si dia ajak kuar, nak pegi public bank hantar report ni, nak ikut tak? saya terus bangun ikut si dia, tanpa kata apa2. kihkih. dah hantar, si dia kata, nak beli cdr lah, nak download lagu, burn kat cd. ok kami pegi ke 0101 pc centre. nampak laptop skin myr15, blh tahan cun, ok grab 2, saya satu si dia satu, tapi budak cina tu bagi murah myr13. xiexie!

sampai ofis, along call suruh beli tisu, susu pekat, teh..adoii malasnya. dah la kat rumah tak berkemas lagi, meja tak bersihkan, baju kusyen tak pakaikan lagi..ish.ish. kadang2 rasa annoying pulak esok nak raya hari ni still berkejar kena beli barang2 lagi. malam ni confirm tidur lambat nak kemas tu semua. esok bangun pagi pulak. ok bawak bersabar ye. puase tak habis lagi ni. dush!dush!

notasajatambah: dah boleh komen komen! =)

0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting