Friday, March 30, 2012

Nafsu perempuan.

Curhat by I E Z S M Y at 3/30/2012 03:16:00 PM

hujung bulan ni dan awal bulan depan banyak sales. gila aku. nak2 pulak gaji dah keluar. lagi gila. mall sana sale 70%, mall sini pun 70% jugak. @_@


semalam, masa lunch keluar ke Megamall dengan colleague, niat memang nak beli baju, sebab haritu dah usha dengan si dia. baju t-shirt. ok lah buat koleksi baru. ehe.


lepas tu, balik kerja singgah la mall sini yang namanya Kuantan Parade sebab ada jualan gudang. konon nak usha2 je lah kan. saja tengok2 apa yang ada. tapi jangan la guna perkataan usha kalau ko nampak baju seluar dan lain2 yang ada less 70% tu. tak ada makna terus. jadi yang shopping sakan kat sini adalah suami ku. sakan ye anda.. mentang2 bini dapat gaji dulu, ngepau la dia yek. "alahhh nanti dapat gaji abang ganti balik yeeeeee..." sambil buat muka gedik. ha yelah yelah. nasib dikau ni suamiku..


tadi pulak masa lunch, pegi lagi ke Kuantan Parade, hari jumaat kan lunch lama, jadi kemana lagi lah kan. ehe. teman colleague jugak, dan terbeli kemeja loose satu. yeeee TERbeli, niat nak carik cardigan. tapi TERbeli benda lain. haihh nafsu gajah betul. semalam beli tshirt si dia tahu, tapi yang ini beli senyap2. lepastu rasa bersalah pulak. padan muka kau.


jadi balik kang pandai2 la cover dengan si dia tak nak bagi dia nampak. sebab harga baju agak mahal. sumbat dalam handbag, sampai rumah, masa si dia baring2, cepat2 bawak keluar dan hang terus dalam almari. konon baju tu dah lama di beli, lepas tu kalau si dia tanya, bila beli, dah lama dahhhh..jarang pakai. *buat muka selamba cool bagus strategi si isteri. lepas ni boleh buat lagi. tapi tak boleh buat selalu nanti telur tembelang pecah. haha.


esok pulak keluar dengan kawan baik forever =p , entah hape lagi agaknya yang TERbeli nanti. aduhaii.. T_____T


ok bai!










2 curhat:

♥ Elin ♥ on Friday, March 30, 2012 4:48:00 PM said...

bukn kamu jer elin pun sama...tp lagi terukkkkk

TERbeli beg...aslkan sale TERbeli BEG..

sampaikan husb dah bising.. :(

tp syokkkkk kan tgk sale.

I E Z S M Y on Monday, April 02, 2012 8:51:00 AM said...

rambang mata kalau ade sale..huhu

ohhh...sy suke jgk beg, tp besar xblh nak sorok kalau terbeli..haha.

lg best kalau husband pun nak shopping skali, blh tumpang skaki..die byr..hahaha.

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting