Wednesday, March 7, 2012

Another frozen yogurt.

Curhat by I E Z S M Y at 3/07/2012 10:28:00 AM
last week, kami ke PC Fair di East Coast Mall. ok sekarang lebih banyak guna kata ganti 'kami' harap maklum. haha. menemani dan menolong si dia carik pendrive. well PC Fair kadang2 ada gadget comel2 kan, jadinya aku tahan nafsu dari membeli benda2 comel itu. gambar tak ada sori orang terlalu ramai macam semut hurung gula tumpah dari plastiknya. di samping pendrive, kami juga ber-shopping sedikit iaitu membeli keperluan kerja si dia seperti baju kemeja, tali pinggang, dan sling bag. jadi kenapa ayat aku sangat sastera hari ini? maaf tiada jawapan. aku dah sarapan tadi. tiba2. (-_-')

bila dah siap membeli semua itu, tekak terasa nak makan sesuatu yang sejuk. sejak kawen pegi mana2 mesti carik makanan atau minuman atau aiskrim. mungkin ni maknanya perubahan selepas kawen. yeke? entah.

dan kami terjumpa ini, another version of froyo???




100 gram adalah 58 sen. kami ambik vanilla dan coklat. topping nya kami letak macam2. harga agak berpatutan. not bad for this another version of froyo. kedai nya di luar East Coast Mall. untuk orang2 Kuantan mencuba sila lahhhhh..


hari ni birthday anak sedara aku. SELAMAT HARI JADI KAKAK!! link tu terus ke blog mama nya.


ok bai!







this is not wordless. this is overwordless. eh mengarut.



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting