Monday, March 19, 2012

Makan.makan.makan yeah

Curhat by I E Z S M Y at 3/19/2012 10:31:00 AM
Happy Monday Blues guys. aku tau korang masih terbayang katil empuk bantal busuk kan. mata pulak stim macam garfield.... aku tau aku tauuuuuu..


pagi ni aku dok baca Nara, review pasal pengacara baru Jalan Jalan Cari Makan yang dikatakan hampeh. and I was wondering, hampeh sangat ke? just because dah 3 minggu musim baru tu bersiaran, aku tak sempat2 nak tengok. aku ketinggalan aku tau.

I love cooking/food shows. the most! sebab aku suka makan. tapi JJCM ni selalu tak sempat tengok, dah buat tengahari, biasa tengahari kan suri rumah tangga tengah masak kottt.. eceh masak le sangat kan. duhhh.. well fyi, at least masa tu aku kat dapur =D

dan rata2 semua nak QI jadi pengacara semula. dia memang best, kalau aku tertengok dari mula show sampai habis, asyik sedapnya sedapnya aje mulut ni cakap. dia pun agak hensem. jadi kombinasi beliau dan makanan tu menjadi. sebab tu orang suka tengok. nampak tak ayat aku gaya merepek. lantaklah.

kalau tengok JJCM baru kat iklan, nampak cam dah tak ada yang best. makanan ikut tema. minggu ni tema lain, minggu depan tema lain. oh rupanya makanan ada tema yek. tema balada ada? rock ke? gituu... pengacara lelaki gaya jambu. eee.. perempuan pulak.. emm no komen.

kalau pengacara tak best, kau review makanan sedap tahap air liur meleleh sebaldi pun orang tengok tak sedap jugakkk... kesian... TV3 nak buat perubahan, tapi nampak gayanya orang tak suka. sobs sobs. tetiba.










perkhabaran baru..

aku dah berisi.................................. =)





















dengan lemak2 kolestrol2 makanan. huehue. suspen dok? haha. kbai!




0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting