Tuesday, March 13, 2012

malas pikir nak letak title apa.

Curhat by I E Z S M Y at 3/13/2012 08:34:00 AM
last week, nothing happened. si dia terpaksa bekerja sabtu ahad lepas. sabtu memang kerja, tapi ahad ada event. jadi aku duduk di rumah PIL dengan tengok tv dan makan.makan.makan. ok tak senonoh perangai tu. aku tolong MIL masak jugew. huehue.

malam ahad, teman si dia main boling, ingat nak supper sikit, tapi dah agak lewat, so balik rumah tidur sebab esok kerja. we do have a lot of makan lately compare to sebelum kawin. maybe dulu berlainan rumah, so nak makan sendiri2 aje. masak megi makan depan tv, syok oooo. haha.

tapi sekarang, nak makan just cakap, teringin nak makan itu ini, zupp terus pegi. ok tipu, amik masa jugak lah nak makan kat mana, dan masa tu pukul berapa. tak ada lah pukul 2,3 pagi teringin nasik lemak terus pegi. merepek.

minggu ni, si dia tak kerja, belum ada plan apa2. mungkin main masak2 kot. making our version of Hot n' Roll perhaps. =)

sedap.
*air liur melelelelehhh..
.tipu jep.



ok bai!




le me still sleepy. (-_-)'



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting