Thursday, March 29, 2012

makan lewat petang #2

Curhat by I E Z S M Y at 3/29/2012 11:26:00 AM
ni semalam punya hal.

salah satu kegemaran kami. tapi lebih pada aku lah. ehe. kebetulan pergi jumpa OP kat area2 Megamall sana, ada pulak restoran mamak, jadi singgah la makan. molek sangat lah dengan aku yang perut tengah bergendang kelaparan. bagus suamiku bagusss..


Horlick suam aku.
waiter tak pekak dah. dia tak bagi air barli dah. bagus.


aku punya maggi goreng. mengidam. huehue. yang blur tu sebab si dia gelojoh.


epal susu, roti telur. si dia punya.



tengah2 makan, tiba-tiba....

si dia: hmm terasa nak makan rojak lah.
aku: nom nom nom.. haa? order lah. kite share, kite shareeee...
si dia: boss, rojak ayam satu!


ayamnya guna ayam masak kicap. harus lah hitam kan, patah selera. tapi makan jugak lah. tak makan membazir, tak baik nanti rojak tu nangis. sobsssss..


***************************************


lagi satu, si dia suka sangat tengok Boboiboy. aku pun suka gop, kartun kan. ehe nak jugak. pergi Giant, tiba2 kedai CD kat situ pasang cerita tu, dan si dia pun tercongok depan tv sekali ngan budak kecik yang duduk dalam troli sambil mak dia pilih baju. ehh?? laki akuuuu.. aku cuit2 dia sebab nak beli barang, nak cepat balik la bang oii, tapiiiiii... ikut aku kejap, aku toleh belakang, tengok dah hilang, rupanya tercongok kat kedai cd tu semula. ehhh laki akuuuu..

takpe lah bang, saya download Boboiboy untuk abang yepp.. nanti kita tengok sesama yepp..


Boboiboy kuasa tigaaa!!!!!!

suka sangat jerit camni kat aku. obses laki aku nih.





ok bai.











0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting