Monday, March 5, 2012

dah sebulan dahhh..

Curhat by I E Z S M Y at 3/05/2012 09:37:00 AM
hari ni 5.3.12. makan tidur berjalan2, makan tidur berjalan2, dah pun genap sebulan aku berkahwin. sekejap je rasa. dan masih lagi rasa macam mimpi. haha. tak habis2 mimpi kau.

perubahan lepas kawen memang ada. sangat berubah. seronok, at the same time penat jugak, kena melayan suami, makan pakaian dan lain2. eh? haha. yang seronok, ada teman bergaduh secara live. kahkah. bukan bergaduh style baling2 pinggan mangkuk peti ais meja semua, gaduh manja2 gitu. boleh balik lewat malam. dulu jangan harap nak balik lambat2. ada teman makan macam2. ada teman nak masak macam2. eh makan aje kan. well aku dah jadi bff pizza hut. tiba2. haha.

spot my shoes? yup aku pakai flat shoes so wutz?


gambar kawen official photographer dah upload. klik sini. a random teaser. they such a great photographer. highly recommended for the bride to be.



jap apa motif entry ni macam berterabur je. biasa lah hari isnin memang fikiran tak tau ke mana. ok sebenarnya aku lapar. tak makan pagi lagi kbai!






hujung bulan honeymoon lagi yey!



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting