Thursday, March 22, 2012

makan lewat petang

Curhat by I E Z S M Y at 3/22/2012 10:12:00 PM
balik kerja tadi tetiba teringin nak makan pizza. hmm lagi2 pizza. jadi terus ke Pizza Hut Delivery.


beli yang dalam satu kotak ada banyak jenis. tamak. (-_-')


aku tak tau apa nama dia, tapi ayam itu sedap.

dan sup cendawan tetap ada. gambo tak payah la kan.



si dia pulak teringin nak makan paratha wrap. ok, abang pegi buat sendiri. saya nak makan pizza.


susunan dari bawah:
roti paratha-chicken meatloaf-scramble egg-mozarella cheese-blackpaper



buat sendiri jew. senang la jugak. tak payah beli kat kiosk Hot n' Roll. mahal. eceh kalau teringin beli jugak. hmmm..


chef amatur yang parkinson. bukan salah tukang amik gambo.


siappppp.. sedia untuk di isi dalam perut.




sekian jalan jalan cari makan untuk kali ni. kbai! =D






ohh esok sabtu.. bestnyewww..





0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting