Monday, April 2, 2012

Mondayz zzzz.

Curhat by I E Z S M Y at 4/02/2012 11:42:00 AM
it's another new week!


terasa weekend haritu kejap sangat pulak. lebihkan banyak masa kat luar je. Sabtu keluar, Ahad pun keluar. duduk kat rumah in law rasa sekejap je. Ahad malam dah balik rumah aku. hmm..


semalam dah plan nak tukar lagu2 winamp dalam pc ofis ni. dah sebulan lebih dok dengar lagu2 cinta masa kawen haritu. lagu slow kan, patut la ngantuk buat kerja. jadi hari ni aku tukar dengan lagu2 My Chemical Romance, The Script, Crossfade, Panic! at the Disco, Fall out Boys, Linkin Park etc. awake enough?? ye aku rasa kurang ngantuk sekarang. nampak gayanya muzik memainkan peranan jugak dalam menentukan tahap kemengantukan seseorang. apa entah ayat ni.


entry tak ada motif gayanya. lantak lah. weekend ni kami bercuti kat tempat tinggi. tak sabar sangat rasanya. (^_^)



okbai!





yawn.....zzzzzzz.....








0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting