Monday, February 14, 2011

Wedding Prep # 2

Curhat by I E Z S M Y at 2/14/2011 12:33:00 AM
today's to do list ~ i mean bukan sekarang la kan, siang nanti, saya dan si dia akan keluar untuk men-survey dewan2.

1. dewan wisma belia
2. kompleks dagangan mahkota
3. dewan yang berdekatan dengan rumah
4. ada tambahan? sila tambah kat komen. haha =D

harap2 jumpa yang berkenan. kalau boleh tak mau jauh2 susah nak hangkut barang keperluan nanti.

oh ye, saya perlu beli bateri jugak. sebab jam2 dalam bilik perlukan life support. kesian, dah lama tak hidup. asyik lupa je nak beli bateri. T___T


ok dah babai!!!!



notasajatambah: yaww it's valentines day. so, ada aku kessahhh??







2 curhat:

Lina on Monday, February 14, 2011 1:27:00 AM said...

cadangnya nak gabungkan majlis ker heheh akak pun nak suggest gitu jg sbb kawan2 korang kan majoritinya grup yg sama kan hehe...my opinion dewan wisma belia tu sesuai coz luas...kat kompleks dagangan tu sempit skit ruangnya x bole letak byk meja emmm kat perumahan bkt rangin tu xde dewan ker cam x perasan jer...ada satu lg cadangan xnak buat kat dewan smktpptm ker :))haaa lg satu klu suka konsep dlm taman bole buat kat taman pertanian coz ada skali aritu akak pergi kenduri kat situ menarik jg

I AM ME on Tuesday, February 15, 2011 12:09:00 AM said...

wisma belia tutup!huhu frust!

mamat tu nk tempat ekon, so taman pertanian confirm kene reject pnye.

kak, kalau akak blh tnye kan yg dewan skolah pglime tu ok gak. kdm tu xconfirm lagi, just letak name je, blh pk lagi nk or tak. kalau skolah xbg, xpe, proceed je ngn kdm.

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting