Monday, February 14, 2011

Wedding prep # 2 - result for reception hall and catering =)

Curhat by I E Z S M Y at 2/14/2011 04:34:00 PM
yup, saya dah siap survey dewan. eh tapi mula2 saya ter-pergi kedai katering. heee. =) cadangnya nak terus tengok dewan, tapi dah alang2 dekat Indera Mahkota, dekat pulak dengan kedai katering tu, so pergi la situ dulu. Ini katering nya

klik gambar untuk besarkan

rasa ~ sedap, dah pernah rasa secara tak sengaja kat majlis orang. hehe
prestasi ~ pernah buat event yang kapasiti 2500 orang. okeh bagus. siap tunjuk bukti lagi. good2.
harga ~ berpatutan, saya ambik menu basic bukan ikut pakej, dalam pakej menu banyak sangat. huhu.



tapi..... frust.... T______T




sebab tak dapat buat nasi beriyani. kalau nak kena tambah lagi sebab nasi beriyani beras mahal.
uhu uhu.






ok dah. teruskan.




kami ke dewan pulak. dewan wisma belia.

masuk ke bahagian pejabat, dan sekali lagi.....




frust T________T




diorang akan tutup setahun untuk renovation sukan malaysia nanti. pahang tuan rumah. speechless. uhu uhu. time2 ni la kau nak buat sukan pulak dah. adoiii. (-_-')

tak apa, ada satu lagi dewan. kompleks dagangan mahkota.

lega. available. tapi bukan tarikh yang saya mahu. tapi tak apa lah, at least ada, lewat sehari je lagi pun. dan dah cop siap2! kalau tak orang lain akan booking. ngak boleh ngak boleh! (^______^)


kalau boleh saya tamau jauh2 dari rumah. so dewan tu lah yang paling dekat selain wisma belia. sebelum ni nak buat kat dewan sekolah, sangat dekat. tapi si dia bagitau, dewan tu orang2 politik @ adun je boleh pakai. oihh apa cer?? bukan nya nak pakai free pun. ingat kami yang bukan orang politik ni takde duit ke? huh. tak adil! sangat tidak adil!

sudah lah, janji dah dapat dewan. lega sudah. =)

eh comel la pulak dia ni (^_^)


oh satu lagi, SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL pada semua pembaca ye.



notasajatambah: lepas ni apa lagi nak survey. oh ye official photographer. any suggestion???

2 curhat:

Nazzy on Tuesday, February 15, 2011 12:20:00 AM said...

so dewan yg same ngan pn ekin sblm ni la yea..ok2..

I AM ME on Tuesday, February 15, 2011 12:49:00 AM said...

insyaAllah..tgh carik yg lain jgk kot2 ade. =)

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting