Tuesday, February 22, 2011

“CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"

Curhat by I E Z S M Y at 2/22/2011 03:13:00 AM
assalamualaikum.

pagi pagi ni jalan jalan kat belog orang, terjumpa lah ini....

tiba2 tergerak hati nak join.. tak harap menang, saja suka2, tapi kalau menang pun apa salahnya. hehe. =) i like!

okeh2 straight to the point...this is the picture yang saya nak pertaruhkan untuk contest ni.

loose hijab

sebab apa saya suka gambar ni?hmm entah la, tak tau nak bagitau cemana, tapi saya suka sangat gambar ni. harap anda suka jugak.. (^_^)

tarikh akhir contest ni pada 1 april 2011. nak join? sila klik sini. sapa yang belum join atau nak join, jom ramai2 join, mana tau anda bertuah dari saya. kan.. =)

meh nak tag 2 orang ni. aaa sapa yek...ha ni...

http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/

dengan

http://nazzy-luv.blogspot.com/



ok dah bai!!!



2 curhat:

Lina on Tuesday, February 22, 2011 2:40:00 PM said...

alamak akak pun kene tag emmm nanti ek cari dulu gambo terbaekkkk

Khumaera Ismail on Tuesday, April 05, 2011 12:25:00 PM said...

maera dtg skodeng..jgn lupe check list name di http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html =)

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting