Friday, October 1, 2010

Wedding Ekin&Zairi

Curhat by I E Z S M Y at 10/01/2010 11:25:00 PM

its tomorrow..

dapat report dari aina @ mek na, yang pegi menyibuk kat rumah ekin tadi, her wedding is cute. pelamin cute, n the walkway di hiasi dengan gambar2. biasa orang letak bunga2 or other things right. tak sabar pulak nak tengok. n yes bergambar sakan. i likkkeee!!hihi =)

paling best, mahu berjumpa dengan cik bff, dila @ mek la. jangan pelek, sebab kawan2 saya mesti ada mek kat depan. dah biasa. hehe. sayang nya sorang lagi tak ada, mek na tu. alah tak cukup korum 'kawan sebenar' lah pulak. hahaha =D. mek2 sekalian paham kan yang dalam bracket tu. kihkih.

rasa macam entry hari ni tak ada plot n haluan pulak. main belasah taip aja. sori, tengah mamai sebenarnya. next entry adalah report dari wedding ini. mungkin saya letak gambar aja.

people say picture can tells everything. =)


ok dah cukup entry tanpa motif sebenar ni. daaaaaa


notasajatambah: takde!!


0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting