Sunday, October 24, 2010

Saya Blogger Baru

Curhat by I E Z S M Y at 10/24/2010 04:39:00 PM
found this thing in someone's blog. interesting. just because im new blogger, not really have many followers, so terpanggil untuk buat ini. nak ramai kan kawan2. =)

link kat entry ini. Ben Ashaari.com terima kasih encik ben for this opportunity.

belog ini adalah tentang catatan peribadi saya, apa yang saya sedang lakukan, apa yang saya suka tak suka bla bla... dan saya tidak akan menyentuh apa2 isu sensitif. saya tak nak kena tangkap dan belog ini akan di blok. huhu. T__T

kepada yang dah ikut saya, terima kasih. kepada yang akan ikut, ikut lah. dan saya akan ikut anda balik. *blushing =)

0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting