Thursday, October 14, 2010

Big Day Dream

Curhat by I E Z S M Y at 10/14/2010 11:21:00 PM

BUBBLES (^_^) please ignore pengantin mat saleh tu, saya mahu the bubble situation bukan perkahwinan macam tu. heee =)


BALLOONS! love it to the max! harus biru dan putih. comel!

harap2 this two dreams boleh jadi kenyataan nanti. (^_*)

notasajatambah: pening tahap kedua +_+

4 curhat:

Nurulhuda|Adlie on Monday, October 18, 2010 6:05:00 PM said...

kalau saya yang jadi wedding coordinator awk mesti tercapai punya impian ni, hihi ;))

I AM ME on Monday, October 18, 2010 9:38:00 PM said...

kalau? yelatu. u r the wedding coordinator cum wedding planner cum photographer number 2 cum lain2..hahaha!

Nurulhuda|Adlie on Tuesday, October 19, 2010 8:12:00 PM said...

hoh, saya lah yg tiup belon, saya la photographer, saya la itu, saya la ini, heeee ;)

jadi maid of honor takleh, dah pencen, jadi wedding planner.

beli yg pestol tu je, kat jalan tar ada jual se dalam RM10, picit je, berbuih kuor, tak yah nak sesak napas tiup, haha, beli 2 dah le, suh anak2 suh tekan kat situ, heeeeeeeeeeeeeee

I AM ME on Tuesday, October 19, 2010 11:29:00 PM said...

ye betul!awak la semua tu. sila jadi pengikut setia mcm saye dulu ye. hahaha!

oh xpe, belon2 n bubble2 saye suh alip setelkan. tak kire nak jgk!hehehe.

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting