Monday, October 18, 2010

preparation #4

Curhat by I E Z S M Y at 10/18/2010 09:48:00 PM
hantaran saya
1. sirih junjung
2. kek
3. kain songket
4. handmade capal / kasut
5. buah2
6. coklat / gula2
7. surprise!! haha =D

hantaran si dia
1. sirih junjung
2. cincin & kain pasang untuk merisik
3. kek
4. buah2
5. coklat

dulang hantaran dah dapat sekali dengan alas. nanti nak ke rumah penyewa dulang untuk pilih alas. alhamdulillah selesai bab dulang2 tu. eh huda, awok still buat alas saya ye, sebab ni alas untuk si dia tu. hihi.

barang2 akan start beli minggu depan. gila asyik delay je. hish. si dia punya pasal la ni sibuk memanjang. nak membebel panjang2 kang tak pasal2 jadi lain pulak. better diam dan lihat dan tunggu. (-_-)

dah tu je nak update. daaaa!

notasajatambah: sebulan lebih lagi. ngeee!!!

0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting