Saturday, October 9, 2010

hangout with my bestie!

Curhat by I E Z S M Y at 10/09/2010 06:15:00 PM
akhirnya dapat betul2 bersama dengan my best girl saya ni. aina and dila. (^_^) kebetulan saya ambik cuti hari ni, so dapat berjumpa. agak susah nak hangout sekarang due to their marriage that will be come soon. pandai korang amik tarikh dekat2 selang seminggu ye. -_-

kami keluar lebih kurang 123o, terus ke Premium Lane Kuantan Plaza utnuk bermain boling. sampai2 tengok sunyi aja tempat tu, maklum lah, first time bermain kat sini, selalu nya kat Berjaya Megamall, tapi confirm kat situ penuh, so kami pilih tempat ni, tak ramai orang. belum main lagi dah buat lawak lif. lif kat situ dah usang, kesian tak de orang nak repair ke apa, tapi bergerak lagi. hehe. dalam lif kami 3 orang, sambil2 tu berborak la, dah sampai tingkatnya, saya n aina keluar dulu, tiba2... "eh eh korang..." saya n aina pusing belakang, nampak pintu lif dah tutup dah.. aina cakap.. "eh dila tertinggal dalam lif lah!" saya balas, "ha yeke?laaa....macamana boleh tertinggal..!" kami pun tekan2 punat lif tu, ok tak berfungsi. T__T dan lif pun terus turun ke bawah. kami 2 orang ni dah terkekeh2 gelak sampai sakit perut. macamana la dia boleh tertinggal kat dalam tu. =D kami pun tunggu lif naik, bukak je pintu lif, dila nak stat membebel, muka sebek je. haha. sori geng, tak tau macamana awak boleh tertinggal. =D ok dah habis. (sekarang still gelak bila teringat masa tu)


let the competition begin!! sambil2 tu ber-camwhore. harus ye itu. =)

pemenangnya..cik dila. hampeh tul. baling macam gengster, tapi pin jatuh banyak. jeles2. huh. =p nanti kita main lagi yeee...(skill ayat nak balas dendam hahaha)


ada satu kasut buruk situ. sian. haha. =D

then, ke kedai, konon dila nak beli air je, last2 semua kelaparan, makan terus kat situ. mi kari aja. "kak, saya nak mi kari tapi tak nak taugeh." aina punya stail. haha =D


CANDID!! maaf dila.saya tak bersalah. haha =D

then, ke Kompleks Teruntum. memecahkan suara untuk berkaraoke. 1jam lebih sikit aje. ok lah tu, masing2 dah kepenatan. then ikut mereka2 pergi tengok butik kahwin. saja2. untuk saya boleh lah usha2 butik mana yang ok untuk di booking nanti. hehe.

oh ya, gambar tengah buat konsert karaoke saya belum transfer ke lappy lagi. nanti saya tambah ok.

DEDICATED TO BOTH OF YOU>>> i love you friends. even korang dah nak kawin, tapi kita tetap kawan sampai2 bila2. for my big day nanti, saya akan contact korang for reference ok. tolong jangan off hp or tak angkat hp. haha =D love you love you love you!!! muah muah! sakit pipi ok keluar dengan korang, gelak tak hengat. T__T

pulang rumah dalam jam 5 setengah. si dia mesej, ajak keluar pergi rumah kawan si dia nak bertunang esok. dalam jam 830 katanya nak keluar, tapi tiba2 hujan, saya tak dibenarkan keluar. pantang larang mak saya, kalau hujan jangan keluar. baik mak. =)

esok keluar dengan si dia ke pertunangan kawan. 10.10.10. tarikh famous. sesiapa yang dapat jemputan kawin tarikh ni, mesti best, tak payah masak kat rumah. kalau lagi kenal tuan rumah mintak tapau aja. haha =D gila la minggu ni saya tak berehat, keluar aja. huhu. T__T

notasajatambah: kepenatan+gembira+seronok.. thanks my best girlfriends!

2 curhat:

nurulainamohdyunus on Friday, October 15, 2010 12:37:00 AM said...

waaaa!!!!
syg kamu byk2!!!!!
gelak sorang sy bace ayat2 awk ni ha...
kenangan dr mekla tk tahan...
hehehe


terharu awk ingt ayat sy yg xsuke taugeh ;)
muah3!!!!

mmg lenguh pp tp boleh exercise kurus pp heheeee ;]

I AM ME on Friday, October 15, 2010 12:59:00 AM said...

tahu xpe. sayup2 je dgr suara die tibe2 dah turun ke bawah..hahhaha
saye ingat smpai bile psl encik taugeh tu..kihkih =)

bukan pipi lg kembang ke gelak banyak? =D

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting