Tuesday, October 5, 2010

Quality Convention

Curhat by I E Z S M Y at 10/05/2010 09:40:00 PM
from previous entry, i was busy with this event. just enjoy the pic ok. have no guts to babbling banyak2. =)

saya check in di gambang pada 03 oct, check out 05 oct. 2 malam saya tidur di sana. katil best+besar+sejuk=malas nak bangun pagi. haha =D

informasi, quality convention adalah pertandingan. dimana wakil2 dari hospital kpj memberikan idea dan cadangan yang kreatif n inovatif dari segi teknikal atau pengurursan untuk mengurangkan bajet hospital masing2, menarik lebih ramai orang menjalankan rawatan di situ, memberikan servis terbaik, cemerlang gemilang dan terbilang! ok ayat last tu tipu. =D



03102010 ~ the registration day

the day where all KPJ's Hospital around malaysia were check in into their rooms.

nampak tak budak yg pegang kamera tu..?

nah..ni gambar nya =D

so pack. sebab pada masa sama ada company yang buat event di situ open table for check out. mujur event kami hari isnin. so, dah tak penuh. =)

04102010 ~ actual event

opening ceremony was held in the Caribbean Ball Room, at 9.00am. waiting for the VVIP to arrive. ends around 10.00am.

the VVIP

settle the opening ceremony.

began my work as a runner aka 'pelari'. huh. penat okeng!start dari 9.00pg sampai 5.30ptg. berdiri, kadang2 duduk kalau dah lenguh sangat, berlari carik maintenance. due to technical problem. 32 group presenting their ideas. gila penat ok!tersengguk tahan mengantuk. sabo je lah. dah la cara present tu style baca nota, sangat boring. tapi ada jugak yang menarik based on their presentation aja. most of their ideas is on clinical thing. biasa lah hospital kan. paham2 je lah. tapi ada jugak yang menarik, terpikir macamana diorang boleh buat benda kreatif yang tak terpikir oleh kita2 ni. interesting, n i learn new things. dapat kenal staff2 dari hospital kpj satu malaysia. kalau korang nampak orang pakai baju biru batik macam budak sekolah asrama penuh tu, thats kpj people. satu malaysia sama. vangga jap. =D ok dah.

NEXTTT!!!!

04102010 ~ dinner 'Tropicana Nite'

its tropicana, ala2 tepi pantai kan. betul tak?sila angguk. ok. separuh ikut tema, separuh macam over melaram, ada jugak yg tak ikut tema. dimaaf kan sebab dah berusia. heee. over melaram tu, baju dah ok tapi pakai high heels. oih?pegi pantai pakai heels?cara dia kot. =D abaikan.

food. nasik kurang sedap. tu je. =)

gimik nak bagi keputusan pada mc. tiba2 lights off, pembawa atv n penembak paintball datang dari belakang. terkejut sebab bunyi penembak tu kuat. nasib tak de peluru kale2 tu. haha.

good news, my hospital won the grand prize. Anugerah Inderapura. wakil dari hospital lain mesti dah dapat agak, biasalah tuan rumah, mesti menang, mungkin ada yang kata bias. lantak lah. saya tak rasa apa sangat, sebab dah sangat penat, pikir tilam n bantal je. huhu. dinner habis dalam pukul 10mlm.

05102010 ~ nak balik dahhh!!

good morning gambang!!! bersiap2 nak balik dah ni. uhu uhu.

ok dah. daaaa

notasajatambah: lamanya nak lengkapkan entry ni. (@_@)

0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting