Monday, October 25, 2010

Preparation #6

Curhat by I E Z S M Y at 10/25/2010 12:46:00 AM
update lagi. hehe. hari ni saya rajin sikit nak menaip. sebab tak keluar ke mana, jadi nya menatap my crazy lappy je lah hari ni. and munching, munching.... =)

mari makan megi sambil menaip. hihi. tengah2 malam makan lagi. ish ish ish. eh cukup.

ok tadi malam dalam jam 8 lebih, kakak saya telepon, nak cakap dengan mak, tapi mak tak balik lagi dari kl, selasa baru balik. ceh lama betul dok sana. so dah confirm beberapa benda dengan dia.

1. makan tengahari ~ masak sendiri. no catering. expensive.
2. gift untuk tetamu ~ cupcakes. dah tanya, 3 hari sebelum boleh tempah lagi. beres. ha sapa nak cupcake datang la majlis saya. heee =)
3. canopi ~ harus ada. kakak suruh tanya abah. ok nanti di tanya.
4. barang hantaran ~ dah confirm, tak ada ubah2 lagi. fuhh lega.

lagi, lagi. tu aja buat masa ni. dah. nak sambung makan megi. daaaaa

notasajatambah:mak balik selasa. eee lama nya!

0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting