Sunday, October 10, 2010

Preparation #3

Curhat by I E Z S M Y at 10/10/2010 07:14:00 PM
sebelum ni kami dah setuju untuk letak hantaran 5 berbalas 3. dalam hati korang mesti kata "sikitnyeee...." kan?kan? sila angguk sekarang. same goes kalau ada orang yang bertanya perihal ini, bila tunang, hantaran berapa? ohhh 5-3 je. tiba2 buat muka terkejut. sikitnya, napa tak buat 5-7? hmm suka hati la nak buat berapa pun, aku yang bertunang, pakai duit kau ke. ngomelan dalam hati. hehe =) realiti nya saya senyum je. =D

tapi bila di pikir balik, memang sikit pun. haha =D untung pihak lelaki lah sebab dapat banyak, pihak perempuan just dapat 3 barang je. oh tak aci tak aci. so tadi, we decide to go with 5-7. yup, tambah lagi 2 bekas each. tambah lagi bajet. huh. cinabeng. tak pe lah, bukan selalu. tu je lah alasan nak sedap kan hati. T__T

one more thing, maybe we rent a canopy, to jamu orang makan. sebab, berkemungkinan jemputan itu akan jadi ramai, actually sedara mara saya je nanti.abang kakak anak2 buah semua. ambik catering plus canopy. belum survey lagi. nak satu kanopi, satu meja, tapi kerusi nak banyak. ok tak?haha. dishes yang biasa2 sudah. janji makan. =D

hmm apa lagi ye, tu je kot. daaaa

notasajatambah: pening @_@

2 curhat:

Lina on Wednesday, October 13, 2010 12:01:00 PM said...

alarr 5-3 pun ok what...emm canopy tu ok lar but catering tu x rasa mahal ker...ke share hehe...klu share ok jer

I AM ME on Thursday, October 14, 2010 10:45:00 PM said...

sebenonye kan pening nak ke tak nak...huhu ='(

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting