Sunday, October 2, 2011

Random Weekend

Curhat by I E Z S M Y at 10/02/2011 07:15:00 PM
.




harini keluar dengan si dia. not really a dating lah. hmm ok fine its a dating. (-_-') just pegi makan kat Kenny Rogers Roasters *service lambat dan the food is cold plus drumstick ayam kecut. hey what do you expect kalau orang ramai nak makan of course servis jadi lambat sikit! its a weekend hokey! monolog dalaman harap maklum.

jalan2 kat PC Fair, kebetulan ada, orang ramai so tak layan sangat lah. then masuk kedai hp sebab nak survey Samsung Galaxy. ok tak jadi nak beli Iphone, nak beli Samsung je lah. hehe.

tadi masuk Popular Bookstore. well aku suka masuk sini, sebab banyak BUKU! tapi tak beli pun. ihiii.. walaupun nak sangat, tapi kenapa duit cam tak mengizinkan. uhuu T___T takpe nanti nak beli jugak 2,3 buku. tak kirewww..

masa tengah membelek buku, tetiba terdengar lagu ni...






masa dengar tadi, aku tak tau sapa penyanyi dia, yang aku tau ni lagu lama. well lagu lama adalah yang sedap di dengar. sebab santai je. eh entah susah nak explain. tapi sedap di dengar. hehe.

balik rumah, search kat youtube, ok baru tau penyanyi adalah Doris Day. rasa cam nak buat lagu ni jadi lagu masa kahwin nanti lah. boleh? hehe. sebab.. aku sukewww.. (^_^)v






ok bai!






esok ada meeting pulak dah. oi titew tak sukeww lah! *saja pakai ayat gediwk tuww ahak!



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting