Wednesday, October 12, 2011

Kelegaan.

Curhat by I E Z S M Y at 10/12/2011 10:09:00 PM
.

Lega sudah.. within 1 week dah siap booking wedding vendor. nasib kami agak baik sebab semua vendor masih lagi kosong tarikh yang kami pilih. jadi tak ada masalah nak booking. once dah dapat, terus letak tarikh dan cepat2 letak deposit untuk lock tarikh. tak bagi orang lain amik. ahaha.


so far, yang dah bayar deposit is wedding planner. yang lain2 still ada masa nak bayar lagi. but dalam bulan ni jugak lah. kalau tak orang kebas tarikh aku sebab tak bayar deposit lagi. ok fine. T____T


ok bai! line internet tak mengizinkan. cam s**l jek! hisshhh!!






3 months to go for a dream wedding. heeee






0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting