Monday, October 17, 2011

Wedding Preparation..?

Curhat by I E Z S M Y at 10/17/2011 08:36:00 AM
.

menjelang hari perkahwinan so blog pun banyak nak update pasal benda2 cam ni lah kan. sebab dah tak buat benda lain dah. ehe ada tapi tak banyak la macam tengok wayang main boling tu semua just side activity je. yang paling fokus of course pasal kahwin je lah sekarang ni. hmmm....

minggu lepas manage to settle this few things..

a) photographer

b) wedding planner

c) Tok kadi

d) Hall - masih lagi hanging sebab last week gi jumpa Abang Mie (chef yang buat cupcake masa bertunang hari tu) dia suggest this hall kat Wisma Belia *which memang aku nak sangat kat situ sebab dekat.. so esok (Selasa) nak pergi jumpa owner dewan tu. hopefully masih kosong lagi. ehee..

e) Pengkapit - pengkapit yang sejak dari dulu kala haha

f) Catering - tapi if dapat Wisma Belia, tak jadi amik catering ni.

f) ok aku lupa sebab buku catatan tinggal kat rumah hehe


This week to do lists. Insyaallah.

a) beli kain untuk baju nikah + kain untuk pengkapit

b) weekend ke KL - beli bunga telur, souvenir, tudung, kasut, dan miscellaneous hehe.


Alhamdulillah sebab semua berjalan dengan lancar. so far. hehe.




ok bai!





minggu ni cuti 3 hari lagi yeye!




4 curhat:

aIDA sULAIMAN on Thursday, October 20, 2011 8:16:00 PM said...

bile agaknya majlis tu ye cik izaidah?...

Anonymous said...

hye...sorry ggu u..i suke bace blog u..i nak tnye bole?u gune dewan mane utk majlis nanti ye?bole tak i nak num person in charge dewan tue..i tgh mencari dewan utk weeding i..kalau u rase keberatan xpela..:)

zahrah...

I E Z S M Y on Sunday, October 23, 2011 5:51:00 PM said...

cik zahrah: thank you for reading my blog! =) keep on reading k? hehe. can you give me ur email. i bgtau kat dlm email ok?

Anonymous said...

thanx coz baik ati nak tolong i..
mie email i..zahrahallesya@yahoo.com

tqvm u;)

zahrah..

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting