Friday, November 25, 2011

Wedding Preps - Kad Kahwin gelojoh.

Curhat by I E Z S M Y at 11/25/2011 10:26:00 AM
.

tajuk entry cam hape je. haha.


well aku dah jumpa vendor untuk kad kahwin kami. ahaa. terjumpa ye. ceritanya, semalam kami ke Kompleks Teruntum, sebab si dia hantar dan amik hp2 dia kat kedai hp. aha hp2 ye menunjukkan ia banyak. haha. sementara si dia tunggu hp2 dia tu aku gi CIMB cek duit. cek gaji sebenonye. haha.


nak gi balik ke kedai hp tu lah aku lalu depan kedai kad jemputan tuuuu...lalu sambil baca dia punya promotion. aku pun bagitau si dia, lepas tu kami gi la kedai kad tu tanya details.


untuk tempahan 500 keping ke atas percuma
a) 2 bunting
b) 50 vip gift box
c) 3 penanda arah untuk ke majlis

semua custom made. makin banyak tempah makin murah. kalau 700 dapat 70sen. promo sampai hujung bulan ni je. best deals?


dengan gelojoh nya aku terus booking bayar deposit. si dia tak sempat tahan. haha. keluar dari kedai tu si dia membebel, "gelojoh betul tunggu la survey tempat2 lain dulu mana tau ada lagi bagus ke apa ke bla bla blaaaa...." dengan angkuhnya aku pun jawab "ada keeee?? entah2 lagi mahal. tak pun percuma tak banyak camtu.." lalalaa~~


lepastu pegi la kedai2 kad lain yang still bukak lagi masa tu. tanya2 semua, naaa..tak ada yang sama cam kedai tadi. ada yang kad dia murah tapi barang free tak banyak. hehe..


jadinya proceed with this vendor. Sabtu minggu lagi satu aku gi hantar design kad. yey! lega dah.


nak carik? kedai dalam Kompleks Teruntum sebaris Avon.








ok bai!






0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting