Monday, November 28, 2011

dont hangout with your bff!

Curhat by I E Z S M Y at 11/28/2011 10:49:00 PM
.

today I hangout with my BFF. gigih kan semalam baru sampai rumah dari KL hampir tengah malam memang kepenatan sangat, dan harini keluar pulak berpoya dengan perempuan yang sekepala gila memang tambah penat lagi gila. haha.

tapi dah janji awal2 so keluar jugak lah. ada orang teman aku kerat rambut. nak harap kan si dia aaa tak payah la kot. baik bawak kawan perempuan kan. lepas tu boleh pulak dia ngorat tukang gunting rambut aku tu. memang la kau ni...

banyak tempat jugak la pegi, last aku ke East Coast Mall. the best thing kat sini, setiap kali aku pergi mesti ada fair jual barang2 baju2 brooch2 skirt2 maxi2 eh banyak lahh..macam2 just name it.

so I end up with 2 maxi skirt and a 'anak ayam' t-shirt. hehe comel anak ayam tu. eh jap maxi & skirt tu sama ke lain? confius. aku suka yang merah tu sebab ada cam tali2 corset kat belakang jadi agak seksi gitew. hehe.


kawan perempuan ni pulak beli 1 maxi and 2 t-shirts. tu lah berjalan lagi kat fair tu kan dah terbeli. haish. janji pada diri sendiri ini yang terakhir berbelanja. sebab kena fokus pada hari bahagia kami.


dia - 2 minggu lagi nak bertunang.
aku - 2 bulan lagi nak kawin.


saje merahkan. haha! jadi sila fokus ye. no more belanja bukan2 please. ye saya janji. *sambil angkat tangan macam angkat sumpah.


kalau dah nak bertunang/kawin jangan keluar dengan kawan perempuan yang sekepala mesti bajet lari. huuu..









ok bai!






awal bulan mesti kerja dengan nombor2. I 'lovveee' numbers! huh.







0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting