Sunday, November 6, 2011

Aidiladha dan Tembakgambar

Curhat by I E Z S M Y at 11/06/2011 10:38:00 PM
.





SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!

belum terlambat lagi kan..? hehe. banyak korban tahun ni? ke kena berkorban? oopss.. haha.


***************************************


hari ni biasa2 aja. yelah kat pahang raya haji tak la meriah sangat. tapi ada la jugak ketupat kuah lodeh nasik minyak ayam masak merah acar timun bla blalala....ehe banyak la pulak kan.

oh ya semalam anniversary ke 7 kami. dah 7 tahun dah. InsyaAllah yang terakhir sebagai bujang. hihi. tahun depan dah jadi bini orang. wuwuuu..


3, 4 hari lepas, si dia ada bagitau yang dia dah booking for this some photoshoot yang bos dia arrange. so today is the day lah. pukul 12 dah keluar, sampai2 sana ramainyeeee, bos si dia suruh datang balik pukul 2, ok. kami pun gi makan dulu. sebab aku lapo. haishh lapo sokmo. dalam pukul 2 datang balik, still ada lagi yang belum sudah, so kena tunggu queue, dalam pukul 4, gi mekap, dah sudah tunggu lagi, aiyooo lama betul. well this is not the personal or private photoshoot, yang memang datang terus boleh amik gamba posing2 segala, but this is some kind of organized photoshoot, jadi ada ramai dan kena queue.


penungguan yang agak lama. dalam pukul 430 macam tu baru turn kami. klik klik klik sekejap je punnn.. tunggu punya la lamaanyaaa punnnn.. aduhaaiii nyaa punnn..


tapi tak boleh nak komen banyak2 sebab ni si dia yang ajak. kira cam hadiah anniversary la kott.. kalau aku komen macam2 kang kata "orang dah bagi ni dah cukup bagus tau tak.." ohh I am so so touched sayang..! *dengan muka sarcastic tu lah statement dia kalau aku mengomen macam2. hmm ok. fine. ok. =/ buat aku rasa serba salah cam tak bersyukur pulak. padahal nak memberi pendapat ajeee. hmmmm... T_____T


hasil? ok lahh.. dapat jugak merasa studio photoshoot. tak ada soft copy. 2 bulan lagi baru dapat. jadinya tak boleh tepek gamba kat sini. harap maaf.


esok cuti yey! hehe.










ok bai!







teringin nak buat surprise utk sidia, tapi tak tau cemana. =/




0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting