Sunday, November 20, 2011

Something happened...

Curhat by I E Z S M Y at 11/20/2011 04:02:00 AM
.

did u all noticed that all my pictures turned to 'tanda seru' in english apa yek? ahahaha.. tetiba bengong pulak pepagi nih. haish! yes semua gambar2 kat entry jadi sama je ada tanda seru dalam segi tiga tu. wat de efff!!

something had happen because of my fingers yang suka tekan2 itu ini. last2 jadi macam tu. amekaw. gambar2 kat tepi kanan tu pun jadi tanda seru jugak, tapi dah fix. cuma yang dalam entry tu malas lah nak fix, nanti lama2 ada entry baru, yang lama dah tak dihirau dah kan. hehe. dasar pemalas makan je tau!

memula bukak blog terkejut jugak beruk aku apasal tetiba gambar jadi sepesen itam je nih! terus stress. haha. bila pikir2 balik, ooooo baru aku tau kenapa. silap aku. ingatkan ada problem dengan streamyx, baru nak maki hamun line asik putus2 aje, last2 tersedar memang silap aku. nasib ada rasa kesedaran. kalau tak asik nak baran je. bahaha!

ok lah merepek banyak.





babaiiii..! *nada kasi sengau sikit ala2 mak jemah.







gelak sakan bila dengar si dia nyanyi2 lagu Beribu Sesalan Tiga Suara tu. haha. dalam hati ada taman lah!




0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting