Monday, November 21, 2011

Wedding Preps - Excited rasanya..

Curhat by I E Z S M Y at 11/21/2011 01:36:00 PM
.


botol air biru-rekod cuti pekerja-kertas berselerakan-sticky note bersepahan-whiteboard ada to do lists-kerusi pesakit kat depan-kertasdinding gambar syok sendiri *eh harus lahh pc aku kott..




gambar tak ada kena mengena dengan entry ni. sekadar hiasan semata-mata.



petang ni nak gi tempah baju nikah dan beli kain baju untuk pengkapit. sekarang dah lunch hour, jap lagi masuk 2nd half period of working, lepas tu balik, eh bukan pegi butik dan Alamoda. tu yang rasa excited tu. haha.


*gedik ah macam kau sorang yang gi tempah baju nikah. lalalaaa~~~








ok baiiiii!!!







musim tengkujuh dah datang. sila bawa payung sentiasa.



2 curhat:

Nurulhuda|Adlie on Monday, November 21, 2011 5:35:00 PM said...

yahuuuuuuuuuuuuuuuuu minggu ni bawak tau kain saya ;)

I E Z S M Y on Tuesday, November 22, 2011 9:49:00 AM said...

baek lahhhhh........sila buat cantik2 okeh..

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting