Monday, August 8, 2011

Miss Maddi Jane

Curhat by I E Z S M Y at 8/08/2011 11:57:00 AM
.



Maddi Jane is a 13 year old singer, known for her cover performances on YouTube, which have millions of views. As of June 3, 2011, she was ranked fourth on Billboard's "Uncharted" list of artists. Her most viewed video is her cover of "Price Tag" by [Jessie J). She appeared on The Ellen DeGeneres Show on May 12, 2010, where she sang "Breakeven" by The Script, when she entered Ellen's Wonderful Web of Wonderment.


source


tapi aku keliru dengan umur dia, ada kata 11, 12, 13.. mana satu entah. eh lantakkan janji berjuta viewers kat youtube ok. yang first aku tengok lagu Shontelle - Imposibble. sebab ada makhluk Allah ni post kat FB. tergerak hati nak tengok. ok best jugak. at least her voice lebih bagus lah dari Rebbeca 'Friday' Black tu, even banyak buat cover je, bukan buat lagu sendiri. and she's cute too. nak tengok lagi sila ke youtube search - Maddijanemusic.










aku suka video Rolling in The Deep ni. cam misteri2 je rupanya. hehe. siap ada asap2 tuh.. ha kau ada?? =p






ok bai! enjoy her voiceeeee....







Isnin tak boleh banyak taip sangat, sebab tengah demam biru lagi.. pagi2 masuk ofis dah ngantuk. haishhh!!





0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting