Monday, August 22, 2011

Kek Batik dan Kalendar 2012

Curhat by I E Z S M Y at 8/22/2011 10:44:00 PM
.


KEK BATIK @ KEK BISKUT MERI @ apa2 nama je pun versi korang


1st time buat sendiri, sebab sebelum ni just tolong kakak buat.. carik2 resipi yang simple kat internet, cuba buat. dan jadi!! oohoo.. bangga terhadap diri sendiri. *hidung kembang kempis dan minggu lepas buat lagi. mak aku mintak suruh buat. mak suka yehhh?? ahahaha..

korang nak? meh datang beraya rumah aku mehh.. (^_^)




KALENDAR 2012

apa jadah dengan kalendar tahun depan pulak? nak tanda cuti umum tahun depan ke? apa ke hal gelojoh sangat nya? memang kena gelojoh pun. nak carik masa yang sesuai untuk hari besar aku nanti. kadang2 pikir nak kawin pun susah. adoiiii...!


tengok, siap bulat2 kan public holiday awal tahun. hehe. kepada kakak2 dan abang2 ku, adik mu ini nak buat majlis pada awal tahun sahaja okeh! bulan 4 ke atas tidak akan di layan. sila boleh kan diri anda untuk bercuti harap maklum. kadang2 terasa nak pentingkan diri sendiri jek. haishh!



dah lah. aku agak emo kalau orang sentuh bab2 kawin nih. lagi2 kalau family tak bagi kerjasama langsung. fine!






ok bai!





hari ni aku MC.




2 curhat:

Lina on Tuesday, August 23, 2011 3:00:00 PM said...

akak ok jer mana2 tarikh pun bole, insyaAllah tp klu nak buat tarikh cuti tahun baru cina kene cpt2 booking apa segala sbb mesti ramai buat tarikh tu juga

I E Z S M Y on Tuesday, August 23, 2011 3:16:00 PM said...

tu ah..akak ok ah kat sini..tu yg kat kl tu..mcm2 cengkadak pulak..huhu.

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting