Sunday, July 10, 2011

Seminggu punya hal..

Curhat by I E Z S M Y at 7/10/2011 05:52:00 PM
.

Isnin 4 Julai:

Pagi kat tempat kerja, macam biasa, menunaikan kerja di depan komputer dan boss. hari ni mengantuk semacam. apsal entah. oh that's normal, it's called sindrom hari Isnin ok. hehe.

Selasa 5 Julai:

Pagi pergi kerja, malam main boling pulak..mari menghayun bola!

Rabu 6 Julai:

Pagi kat tempat kerja, malam boling lagi. lengan kanan aku nanti akan keluar otot2 cam ahli bina badan. sebab asyik berhayun baling bola 9kg je. tapi belah kanan je pun. haha.

Khamis 7 Julai:

Pagi bekerja yey! sarcastic sentences btw. hari ni kelenguhan tangan kanan dan kaki kiri. padan muka yey! ayat sarcastic lagi. si dia teruskan bermain boling dengan kawan sekerja dia, tapi aku dah menyerah kalah. kalau main jugak lagi, confirm tangan kanan tercabut ikut sekali bola boling dan terus strike! yey! strike! tepuk tepuk!

Jumaat 8 Julai:

Hari ni sangat mengantuk kat tempat kerja. akibat dari ke-bengkak-kan kelenjar leher kiri aku. tak larat nak buat kerja, asik menguap je. atau mungkin ni sindrom hari Jumaat, malas nak buat kerja sebab esok dah cuti. hmm.. =/ haish! balik kerja pergi klinik, dapat 3 jenis ubat. adoii bencik mak nak makan ubat tau nyahh..



hari ni bermalasan di atas tilam empuk dan bantal lembut ohh bestnyeee...





ok dah. tu je.





bai!!



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting