Saturday, May 14, 2011

The weekenders with the BESTEST GIRLFRIENDS!

Curhat by I E Z S M Y at 5/14/2011 11:37:00 PM
.
.

hari ni, aku keluar berseronok dengan teman2 perempuan aku. ehe. yes, i have boyfriends and so do girlfriends. haha. sebenarnya, plan nak keluar ramai2, tapi ada yang busy, tak dapat balik kuantan, pegi kenduri kawin dan lain2, so kami bertiga je yang tak ada apa2 komitmen. semakin besar, semakin kurang dapat berjumpa. T___T takpe, yang lain2 tu lain kali boleh jumpa lagi.

aku keluar dengan cik Naz Syed + adik dia, dan BFF aku dari form 2, cik Fyera. wei nama korang nak gempak kan. panggilnya bukan nama tu pun. sekadar sedapkan membaca je. hehe. kami berjumpa dekat ECM, jalan2 sikit, perut lapar, pegi makan, KFC je, murah sebab ada Lunch Treats. haha.

jalan2-borak2-gosip2-borak2-jalan2-cakap2......tanpa henti. hebat!

seterusnya, dah tak tau nak jalan mana lagi, kami pun ke Xanax untuk karaoke. 2 jam untuk RM22, murah ye. dan kami menyanyi sebanyak yang boleh. memang tak sedar langsung 2 jam tu kejapnya lah. nyanyi2 sampai suara lari-tekak perit-tak boleh tarik suara tinggi-serak. ha amik kau. baru 2 jam. cik Naz oii lepas ni kalau keluar karaoke lagi kau kena nyanyi tau! haha.













dan...













WE'RE.NOT.TAKE.ANY.PICTURE.AT.ALL!













memang masing2 hp ada kamera, tapi kualiti tak sama dengan kamera betul. huhu. tak pe lah, kami bertiga je lagipun. kalau keluar ramai2 nanti harus lah bergambar tak hengat. bila lah tu agoknye.. rindu pulak kat kawan2 sesengal sehingus segila masa zaman sekolah dulu, sekarang dah beso nak jadi mak budak dah. ish ish ish. cepat nya masa...








nak balik zaman sekolah lah!!! T_____________T








bai. nak sambung emo jap. huhu.




2 curhat:

ღ.:Naz Syed:.ღ on Wednesday, May 18, 2011 10:49:00 PM said...

yole chimey pasni cik naz akn karok...tp nk ad audio skit hehehehe...;p

I E Z S M Y on Thursday, May 19, 2011 1:13:00 AM said...

audio mende gok..nyanyi je..hahaha

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting