Tuesday, May 10, 2011

TERIMA KASIH TECHNICIAN MUKA KETAT.. =D

Curhat by I E Z S M Y at 5/10/2011 01:39:00 PM
.
.

Line telefon rumah aku dah ok semalam. lega sikit kalau aku keluar, tak risau sangat mak ayah kat rumah. boleh telefon kalau ada apa2.

Line internet Streamyx aku pun dah ok. baru tadi moleknya. modem rosak, so ditukarkan yang baru. laju gila, tak nyempat2 nak loading. haha.

aku nak ucapkan terima kasih pada technician yang bermuka ketat sebab tolong repair streamyx aku. dah memang keje dia kot. harus lah kan. tapi ce muka tu kasi senyum sikit ke, friendly sikit ke kan.hehe. ceh cakap orang, dia pun sama muka ketat. aaaaa.. no komen!

mungkin masa tu dia tension sebab carik rumah tak jumpa, terus muka cam "pesal la umah kau ceruk hulu sangat, abih minyak aku dok pusing2! cisss.kek.betol!!!" mungkin la kan. tapi takpe, janji internet aku dah ok.

walaupun dia mungkin tak baca blog buruk aku ni, tapi terima kasih le bebanyok yee.. kalau awok takdok, tok tahu le cemane saye ni nok cek emel nok nengok pesbuk, nok tgk itu ini.. mekaseh le yek..




ok tu je nak kabo. bai!




0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting