Tuesday, May 24, 2011

Rindu lahh!!! T____T

Curhat by I E Z S M Y at 5/24/2011 01:41:00 PM
.


rindu pada si dia.. kami dah tak kerja sebumbung lagi, jadi jarang dapat jumpa. but at least seminggu 2,3 kali jugak jumpa..hehe. mengada lebih ni. tapi tak tau kenapa perasaan tiba2 jadi macam ni, sebelum ni ok je. 5, 6 hari tak jumpa, no hal. entah lah, kadang2 kita tak boleh nak agak perasaan yang datang tiba2 je ni kan. so, ikut je lah. =/

rindu pada kawan baik selamanya (BFF).. BFF aku masa sekolah dulu. sekarang masing2 ada life sendiri, jadi memang jarang kami dapat jumpa. kerja, belajar, praktikal macam2 lah. nasib semua orang Kuantan, harap sangat satu masa, bila semua ada, boleh jumpa dan gosip2, makan2, gosip2. hihi. =}

rindu pada bekas rakan sekerja.. Kuantan Specialist Hospital, 2 tahun aku kat sana, macam2 aku belajar. sebab tu kerja pertama aku. rindu nak borak2 waktu dah boring buat kerja, rindu nak bergosip waktu makan tengahari, rindu nak makan Nini Cokolat Celup, Aiskrim, Mamee Monster dan Nyum2 waktu petang2 beli kat kedai Puspa, ye aku suka makanan budak2. AAK? (Ada Aku Kesah?) haha. diorang kat sana dah sedia maklum aku memang suka jajan macam tu. dan terutama sekali rindu kat team HR. rindu kat meja kerja aku. dan semua lah yang ada kat hospital tu. sob sob T_____________T

rindu pada Sepupu Sehidup Semati.. lama tak jumpa dia, terakhir masa aku bertunang tahun lepas. dan lepas tu mesej2 je yang jadi penghubung, at least aku tau apa yang jadi kat dia, kami memang macam adik beradik. even sepupu je. but she's the one who care for me and so close with me since I was a baby till now. tak tau bila dapat jumpa. wei update le blog wehh!! huhu.




korang ada rindu kat sapa2 tak? hihi.














haishh bila ada mood, mengomel je pulak. ok bai!!!





0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting