Thursday, May 19, 2011

Tora datang lagi..eh jap..bukan..Nur Kasih datang lagi!!

Curhat by I E Z S M Y at 5/19/2011 01:11:00 AM
.
.

Filem ini adalah kesinambungan drama Nur Kasih di mana pengakhiran ceritanya, Adam berjaya mendapatkan kembali cinta dari Nur Amina dan Aidil juga begitu berjaya mendapatkan kembali kepercayaan isterinya Aliya. Untuk filem ini, Aidil menjalani kehidupannya sebagai seorang bapa tunggal kepada dua cahaya mata iaitu Ilyas, 7, dan Maryam, 5, setelah isterinya, Alia meninggal dunia.

sinopsis dari sini


fenomena Nur Kasih kembali lagi.. kali ni filem pulak. kalau dulu drama dah 19 juta penonton, filem nya, tak pasti lah berapa juta kan. promosi kat tv pun boleh tahan gempak. tak cukup trailer filem, macam2 lagi ada. harap2 box ofis la kan, kalahkan terus cite si David Teo tu. hehe. ok jugak kan. bukan selalu. sebab cite Khabir Bhatia ni boleh tahan bagus. kalau menjadi, lepas ni mesti pengarah hok lain nok buat cite cam Khabir ni jugak. bese lah aksi tiru meniru ni harus ada kan. pastu kuar statement eh tak lah, tak de niat nak tiru pun bla bla bla.. huh ayat artis... =p


aku google, baca blog gosip, katanya sedeh, dan ending mengejutkan. tengok trailer kat tv pun macam suspen je citenye. huhu. entah lah. aku tak dapat tengok pun, sebab si dia bukan jenis suka tengok cite tangkap leleh macam ni. tunggu dvd je lah. oh sedeh pulak haku. T__T

tunggu review orang2 yang dah tengok je lah yek. beh ke dok. wuwuwu.




ok dah bai!



notatambahan: tengah dengar mp3, tengah nyanyi2 tetiba tersedut kumbang kecik dan tertelan pulak. woi cinabeng betul. nasib kau kecik. hish.


0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting