Friday, March 18, 2011

Suka BUKU, tapi aku bukan ulat buku 8-)

Curhat by I E Z S M Y at 3/18/2011 11:39:00 PM
siang tadi, aku pegi sini....


pameran ni sepanjang cuti sekolah. hari ahad ni habis. walaupun tak besar mana macam pesta buku yang selalu buat kat KL sana nuu, at least ada lah jugak kan..


banyak gila buku, murah2 sebab ada potongan harga. teruja okeh. =O



berjalan dari lorong ke lorong mencari buku2 yang menarik. rambang mata pulak. huhu.













tapi.......













aku tak beli satu pun........













rasa macam pathetic gila. T_____T












sapa suruh buat time orang tak ada duit..? huh. (-,-) *mumbling sorang2.






bai!


eh jap..pesanan penaja : membaca adalah amalan yang mulia, bagus, baik, murni, dan semua yang elok2 lah.. >_<




ok bai!

4 curhat:

ღ♥.:Nazzy:.♥ღ on Saturday, March 19, 2011 11:47:00 AM said...

senget ar ko ni chimey....hihihi...

I AM ME on Sunday, March 20, 2011 1:12:00 AM said...

ko pon same sebab kawan ngan aku..wahahaha!

Lina on Wednesday, March 23, 2011 11:26:00 AM said...

dik...x minat jd stewardess ker...klu tgk syarat2 mmg lulus hehe...kalau nak details gi kat sini http://hazmanfadzil.com

cuma walk in interview yg terdekat kat kl tp 26/3 ni cam dah suntuk pulak

I AM ME on Friday, March 25, 2011 2:53:00 AM said...

alah kalau apply lps abis skolah dulu ok ah. kontrak 5tahun xboleh kawin tau! huhuhu

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting