Thursday, March 10, 2011

Berbaloi-baloi !!!!!

Curhat by I E Z S M Y at 3/10/2011 12:20:00 AM
semalam date dengan si dia. tapi tak tau nak ke mana, aku suruh dia yang decide. si dia kata nak tengok wayang. ok, kebetulan hari rabu, tiket wayang murah. kebetulan lagi, masa tu aku tengah hadap internet, sempat review jadual wayang pukul berapa. tapi tak tau nak tengok cite apa.

tetiba teringat kawan2 aku komen tentang cerita ni, best. so, aku suggest kat si dia cite ni, n kata ok. tengok jadual, ada pukul 9malam, kat Big Cinema Teruntum Kuantan. okeh!

pukul 8 kami keluar, sampai sana, terus gi kaunter tiket. terus beli. dan nak tunggu ke pukul 9 tu, huh. boring betul. dah la Teruntum ni tak ada hape2. pusing sana, pusing sini, tunggu si dia mengurut kat kerusi urut Gintell 'Rest n Go' tu.3 minit je pun. eh makin banyak pulak kerusi tu, aritu ada 2 bijik je. ahh lantak lah..

nak dekat pukul 9, lepak jap kat luar cinema tu, tengok kaunter pop corn, adoii teringin la pulak. si dia bagi duit, dan aku macam budak kecik pulak terus gi beli. haha. pukul 9 tepat masuk wayang, orang tak ramai, so aman sikit. pop corn si dia conquer sorang2. ciss aku yang teringin kot, dia pulak yang lebih2. oh lupa, aku beli pakai duit dia. hehe. dah nak habis baru si dia bagi. cettt!

eh aku tak bagitau tengok cite apa yeh? lupa2. hehe. jap eh..















yup, kawan2 saya betul, cite ni best. serius best. memang tak tidur tengok cite ni. sebab heronya agak hensem. yes hensem. so what?dia bukan kenal aku pun. aku je kenal dia. haha. I love when he's using his power and fighting with the ugly aliens. alien yang besar gabak tu. sangat buruk!! eeee!

oh ya, cite ni based on novel. boleh carik kat kedai buku nanti. hehe.


aku baca kat wikipedia. mungkin ada sambungan. nak tengok lagi! huhu. mungkin okeh.

yang belum tengok, pegi tengok, anda tak rugi. yang tak minat cite sci-fiction action ni, tak payah tengok, anda rugi. =D

untuk sinopsis dan lain2, klik sini.



ok dah bai!


3 curhat:

ღ♥.:Nazzy:.♥ღ on Thursday, March 10, 2011 10:53:00 PM said...

best kn..aku xsbr ng tggu sambungan die...wei cmne ko buat link klik sni tu??

I AM ME on Friday, March 11, 2011 12:23:00 AM said...

best kan?suke aku..hehe

gini, kat new post tu kan, kat icon2 atas tu, ko tgk sblah text color..
kale ijau tu..

pstu ko nak link, contoh tau!

ko copy address web yg ko nak link tu, pstu gi kat new post tu, highlight pkataan 'sini', then tekan icon tu, akan kuar window enter url, ko paste address tu kat situ, pastu ok..gtu je..

xsemestinya pkataan 'sini' je, apa2 pkataan pun. aku bg contoh je.

phm tak?hehe

ღ♥.:Nazzy:.♥ღ on Sunday, March 13, 2011 2:20:00 AM said...

tq2..sudah paham hehe

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting